Een FNRS ruitersportcentrum staat voor kwaliteit, veiligheid en een breed aanbod van uitstekende ruiteropleidingen.

 Je ontvangt het FNRS/KNHS  ruiterpaspoort. Dit is een officieel en persoonsgebonden document. Door inschrijving op een FNRS bedrijf ben je via het ruiterpaspoort automatisch lid van de KNHS, de overkoepelende sportbond.

In het ruiterpaspoort worden je promotiestempels gezet zodat je niveau vaststaan. Daarnaast kun je veel dingen registreren, zoals gereden wedstrijden, gereden buitenritten, maar ook wanneer je de eerste ruiterkamp gedaan hebt. In dit document kunnen collega’s van andere FNRS bedrijven zien op wat voor niveau jij rijdt.

 Aan dit KNHS lidmaatschap is een ongevallenverzekering gekoppeld , ontvang je verschillende kortingen en krijg je eens in het kwartaal een glossy magazine.

 Goed leren paardrijden is de basis van iedere ruiter die plezier wil beleven aan het rijden en aan de omgang met het paard.  Daar hoort ook theorie bij. Stal Hoogwoud is hier helemaal op ingericht . De opleiding is gericht op de ontwikkeling van de ruiter en secundair op de combinatie ruiter-paard. Tijdens de lessen rijdt men immers regelmatig op verschillende paarden of pony’s.  Er wordt daarbij gebruik gemaakt van het boek “Leer paardrijden met plezier”

Een keer in de maand worden er op Stal Hoogwoud FNRS proevendagen georganiseerd.  Tijdens deze proevendagen worden de ruiters beoordeeld op hun praktijk- en theoriekennis. De proevendagen zijn bedoeld als meetpunten tijdens het gehele traject van de ruiteropleiding. Hierbij kunnen ruiters een diploma halen.

© 2019 Stal Hoogwoud
Design by schefa.com