Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden op de manege?

Neem dan contact met ons op.

Stal Hoogwoud 

Koningspade 30

1718 MP Hoogwoud

Tel: 0226-359736

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  

 

 

 

Mariska Zoon

Eigenaar, Instructrice dressuur en all round niveau 3, Instructrice voor paardrijden met een beperking, Commandante Carrousel

 
Vinanda  Administratief medewerkster  
Dionne  Stalmedewerkster  
Anne Marit Stalmedewerkster  
Naomi Instructrice dressuur niveau 3  
Venessa Instructrice niveau 2, Young Leader Coach  
Aniek  Instructrice niveau 2, Commandante Carrousel

 

 

Frank Website Beheerder cool  

 

  

 

Stal Hoogwoud is in 2002 overgenomen door de huidige eigenaar en geëxploiteerd als pensionstal met kleinschalige manege activiteiten. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit. Aandacht voor mens en dier hebben prioriteit. Samen met de paarden werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Immers, wanneer je paard rijdt kom je jezelf minstens 100x tegen.

 

Het plezier hebben in dat wat je doet en daar je uitdaging in vinden, dat is waar we hier aan willen werken. Ieder op zijn eigen manier en op zijn eigen niveau. Paarden dagen ons uit, spiegelen ons en bieden ons zoveel mooie kansen, dat het ons alle dagen weer nieuwe energie geeft.

 

Stal Hoogwoud staat voor een nette, onderbouwde basis. Verantwoord en vertrouwd leren paardrijden op alle niveaus in de basissport. Hoe we dat doen? Dat hangt af van de persoon die bij ons het erf op stapt. We hebben een aantal "standaard" lessen, maar daarom heen hebben we tal van andere mogelijkheden. Samen stellen we doelen en samen gaan we op avontuur. 

 

In 2012 zijn we op Stal Hoogwoud ook dagbestedingsactiviteiten gaan bieden en zijn we naast manege ook zorgboerderij geworden. Dit bleek een mooie aanvulling op ons bedrijf. Onze paarden konden nog beter worden ingezet op een manier waar de paarden erg veel plezier aan beleven en onze deelnemers ook. Werken vanuit de intuïtie en luisteren naar mens en dier. Kijk voor meer informatie over dagbesteding op onze pagina www.zorgboerderijhoogwoud.nl 

 

 

Stal Hoogwoud

Koningspade 30

1718 MP Hoogwoud

 

Stal Hoogwoud is centraal gelegen in de kop van Noord Holland, tussen Schagen, Hoorn en Heerhugowaard. Aan de rand van West Friesland, Kop van Noord Holland  en Groot Alkmaar. Het geeft een goede bereikbaarheid vanuit de omgeving. 

 

Stal Hoogwoud is bereikbaar met bus 12 vanuit Hoorn en met buurtbus 417 vanuit Obdam en Schagen. 

Buitenrijden

Bij FNRS Ruitersportcentra kun je een leuke en leerzame opleiding volgen om veilig en plezierig te leren buiten rijden. Zo leer je alles over het rijden buiten het terrein van de manege.

 Deze vernieuwde opleiding  heet  "Buitenrijden".  Iedereen met een geldig ruiterpaspoort kan hieraan deelnemen. Tijdens deze leuke opleiding doorloop je verschillende fasen, waardoor je stapsgewijs wordt opgeleid voor het FNRS Ruiterbewijs. 

 

© 2018 Stal Hoogwoud
Design by schefa.com