Stal Hoogwoud is in 2002 overgenomen door de huidige eigenaar en geëxploiteerd als pensionstal met kleinschalige manege activiteiten. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit. Aandacht voor mens en dier hebben prioriteit. Samen met de paarden werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Immers, wanneer je paard rijdt kom je jezelf minstens 100x tegen.

 

Het plezier hebben in dat wat je doet en daar je uitdaging in vinden, dat is waar we hier aan willen werken. Ieder op zijn eigen manier en op zijn eigen niveau. Paarden dagen ons uit, spiegelen ons en bieden ons zoveel mooie kansen, dat het ons alle dagen weer nieuwe energie geeft.

 

Stal Hoogwoud staat voor een nette, onderbouwde basis. Verantwoord en vertrouwd leren paardrijden op alle niveaus in de basissport. Hoe we dat doen? Dat hangt af van de persoon die bij ons het erf op stapt. We hebben een aantal "standaard" lessen, maar daarom heen hebben we tal van andere mogelijkheden. Samen stellen we doelen en samen gaan we op avontuur. 

 

In 2012 zijn we op Stal Hoogwoud ook dagbestedingsactiviteiten gaan bieden en zijn we naast manege ook zorgboerderij geworden. Dit bleek een mooie aanvulling op ons bedrijf. Onze paarden konden nog beter worden ingezet op een manier waar de paarden erg veel plezier aan beleven en onze deelnemers ook. Werken vanuit de intuïtie en luisteren naar mens en dier. Kijk voor meer informatie over dagbesteding op onze pagina www.zorgboerderijhoogwoud.nl 

© 2024 Stal Hoogwoud
Design by schefa.com