Paardrijden is een fantastische sport, die door meer dan 400.000 mensen in Nederland wordt beoefend. Het is een sport voor jong en oud, groot en klein. Of je nu nog nooit op een paard gezeten hebt of juist al jarenlang rijervaring hebt: op ons FNRS-bedrijf heeft iedereen plezier met paarden. Op ons paardensportbedrijf leer je rijden volgens de ruiteropleiding van de Koninklijk Nederlandse Hippische Sportfederatie.

 

Tijdens de opleiding maak je kennis met allerlei verschillende onderdelen van de paardensport en kun je ontdekken wat voor jou de grootste uitdaging is. Je begint altijd met dressuur. De basis van de paardensport. Als je het leuk vind kun je ook leren springen, buitenrijden of mennen. 

 

Je leert paardrijden van een gediplomeerd instructrice. Onze instructie volgt regelmatig nascholing en is standaard in het bezit van een BHV diploma. Om goed en met plezier te kunnen paardrijden is het belangrijk dat je een instructeur of instructrice hebt die je goed uit kan leggen wat je moet doen. Veel variatie in de les maakt het paardrijden leuk. Regelmatig komen er thema's voorbij zoals springen, vaardigheid of obstakeltraining. 

 

Als je op Stal Hoogwoud komt lessen ontvang je automatisch een ruiterpaspoort van de FNRS/KNHS. In dit paspoort kunnen je vorderingen worden bijgehouden, wordt je deelname aan de diverse opleidingen aangetekend en worden de resultaten van de F proeven genoteerd. Daarnaast kun je met dit paspoort meedoen aan allerlei wedstrijden en evenementen. Aan het paspoort zit een aanvullende verzekering gekoppeld om er voor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan. Tot slot ontvang je 4 x per jaar een leuk en informatief paardentijdschrift en krijg je allerlei kortingen. 

© 2024 Stal Hoogwoud
Design by schefa.com